Denise Rifai: Adopția, operațiune de PR

| 25 ian, 16:46

Viorica Dăncilă vrea să câştige simpatia electoratului prin povestea cu băiatul adoptat, atrage atenţia colega noastră Denise Rifai, care adaugă faptul că această strategie este una josnică şi mizerabilă.

,,Simplul fapt că acceptat să joace politic ceva atât de intim, de profund şi de dureros, doar ca să încerce să-şi mai spele imaginea dezastruoasă pe care singurică şi-a făcut-o prin prostia asta absolut nemarginită de care dă continuu dovadă, arată că oamenii chiar nu mai au nicio limită! Niciun respect pentru nimic! Veorika chiar mă sperie! Să vinzi tot, să scoţi totul la vânzare doar ca să dea bine la public, înseamnă ca este în stare de absolut orice! Îmi pare atât de josnic şi de mizerabil tot circul ăsta şi mă înspăimântă că ăştia chiar sunt dispuşi să vânda tot'', a scris Denise Rifai într-un mesaj pe Facebook.

Tag-uri: Dancila, denise rifai
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ