Deputatul Liviu Pleșoianu - a doua zi de protest în fața sediului DNA

| 06 iul, 10:57

Deputatul social-democrat Liviu Pleșoianu, membru în Comisia de anchetă privind prezidențialele din 2009, protestează joi, pentru a doua zi consecutiv, în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

La fel ca și miercuri, Pleșoianu a afișat o foaie pe care scrie: ''Kovesi la poligraf: Ai fost acasă la Oprea?''.

''Principala așteptare este să o privesc ochi în ochi pe doamna Kovesi. (...) Eu de aici plec direct la Parlament unde este ședința Comisiei de anchetă, unde o să propun din nou și o să se supună la vot propunerea mea de sesizare a organelor de urmărire penală pe numele doamnei Kovesi pentru obstrucționarea activității comisiei", a precizat, pentru AGERPRES, Liviu Pleșoianu.

El a adăugat că dorește să o întrebe pe Laura Codruța Kovesi dacă a fost acasă la fostul ministru Gabriel Oprea în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009.

"Am o singură întrebare pentru doamna Kovesi: dacă este adevărat că a fost la domnul Oprea în seara alegerilor prezidențiale din 2009. E o întrebare foarte simplă la care bănuiesc că poate să răspundă foarte simplu prin da sau nu", a precizat Pleșoianu.

În fața sediului DNA au venit și persoane care o susțin pe Laura Codruța Kovesi.

Tag-uri: Liviu Plesoianu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ