Deputatul "mitralieră" a răbufnit: Sunt supărat pe poporul român. E şi vina Bisericii

| 09 oct, 09:17

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis și Mitralieră, a anunțat duminică seara că este supărat pe poporul român, după eşecul referendumului pentru familie.

„Personal, sunt mâhnit şi este pentru prima dată când sunt supărat pe poporul român (...), pentru că 87% suntem ortodocşi, credincioşi, creştini şi noi n-am înţeles nimic, absolut nimic, că acest vot până la urmă era din respectul pe care trebuia să-l dăm pe de o parte celor trei milioane de oameni care au cerut acest referendum, dar care cred că nici ei nu s-au dus toţi la vot, iar pe de altă parte era vorba de respect pentru înaintaşii noştri, pentru ce au clădit ei în decursul timpului", a spus Cătălin Rădulescu la RFI.

Deputatul PSD a apreciat că s-ar fi impus o campanie mult mai agresivă: „Eu aş fi organizat altfel, eu aş fi mediatizat foarte mult, aş fi explicat foarte mult în emisiuni de televiziune, aş fi făcut o campanie mult mai agresivă, în sensul bun al cuvântului. Eu cred că o vină mare o are şi Biserica. Chiar nu înţeleg cum Biserica n-a reuşit, noi fiind 87% ortodocşi şi credincioşi, cum n-a reuşit Biserica să scoată 30%. Hai să mai clarificăm o chestiune: aici a fost o mare minciună şi o mare capcană, noi nu suntem 18 milioane de alegători, eu vreau să ridic această problemă în Parlamentul României".

Cătălin Rădulescu a mai precizat că „preşedintele Liviu Dragnea şi-a dorit foarte mult şi a cerut foarte mult să se implice toate organizaţiile noastre PSD din toată ţara".

„Dacă oamenii din teritoriu n-au făcut ceea ce ar fi trebuit, trebuie făcută o analiză la nivel de partid şi cine n-a ştiut să-şi facă treaba trebuie să răspundă. Sunt convins că trebuia făcut altfel. Trebuia să se implice mult mai mult şi partidul şi Biserica. Nu mai spun că ceilalţi din Opoziţie chiar nu s-au implicat, ci din contră, au boicotat în mod permanent acest lucru", a adăugat acesta.

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost pus la punct într-o secţie de votare din Piteşti. Parlamentarul a insistat să voteze într-o secţie la care nu era arondat, fiindu-i lene să se ducă la cea unde îşi are domiciliul.

Parlamentarul a mers în jurul prânzului să îşi exprime votul, la o secţie situată în Piteşti, unde nu îşi are domiciliul. Preşedinta secţiei l-a refuzat politicos, explicându-i că nu este legal. Cătălin Rădulescu, cunoscut şi drept „deputatul mitralieră" a insistat, dar fără succes.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ