Deputatul PDL Gabriel Andronache a anunţat că se întoarce în PNL

| 15 mai, 2013

Deputatul PDL Gabriel Andronache a anunţat, pe blogul personal, că s-a hotărât să revină, după cinci ani, în PNL, formaţiune din care a fost exclus în 2008.

"Astăzi, 15 aprilie 2013, am luat decizia de a reveni, după cinci ani, în Partidul Naţional Liberal. Reamintesc faptul că timp de 15 ani (1993-2008) am fost membru PNL şi am ocupat mai multe funcţii politice la nivel local şi la nivel naţional. În iunie 2008 am fost exclus din PNL din cauza atitudinii mele cu privire la conflictul existent la acea dată între cei doi lideri locali, domnul Aristotel Căncescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov şi domnul George Scripcaru, Primarul municipiului Braşov", a scris Andronache.

El a adăugat că acum conflictul nu mai există şi cei doi lideri colaborează, ceea ce înseamnă că motivul care a stat la baza excluderii sale a dispărut.

"De aceea consider că a venit timpul să mă întorc acasă. Le mulţumesc colegilor din PDL pentru experienţa utilă pe care am acumulat-o, în Partidul Democrat Liberal, în special în materie de organizare electorală cât şi în domeniul activităţii parlamentare. Precizez că am demisionat din Partidul Democrat Liberal şi din Grupul Parlamentar PDL. Am redevenit, prin reînscriere, membru al Partidului Naţional Liberal urmând să activez în Grupul Parlamentar al PNL. Am înregistrat astăzi o comunicare în acest sens adresată Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor pentru a fi prezentată în faţa plenului Camerei", a mai scris Andronache, pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ