Descinderi la domiciliul lui ILIE CARABULEA şi la sediul Carpatica. Ce au descoperit procurorii

| 02 mar, 09:39

Procurorii DIICOT Sibiu, însoţiţi de poliţişti, au descins, miercuri dimineaţă, la domiciliile mai multor persoane şi firme, în dosarul Carpatica. Infracţiunile reţinute de procurori, pentru care se fac cercetări, sunt spălare de bani şi abuz în serviciu.

Procurorii au descins miercuri dimineaţă şi la sediul firmei de asigurări Carpatica, dar şi la domiciliul lui Ilie Carabulea, care ar urma să se numere printre persoanele care vor fi duse la audieri la DIICOT Sibiu.

Potrivit anchetatorilor, la sfârşitul anului 2014, Ilie Carabulea şi mai multe persoane de la nivelul conducerii Carpatica ar fi format un grup infracţional organizat pentru a se ascunde un deficit la rezerva de daună de peste 100 de milioane de lei, care, dacă ar fi ieşit la iveală, ar fi dus la scoaterea firmei de pe piaţa asigurărilor de către ASF.

Pentru a trage de timp şi a încerca să acopere "gaura", cei din conducerea Carpatica au făcut inclusiv modificări ale cifrelor în baza de date.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ