Descoperire surprinzătoare în medicină! Cum poate fi prevenită boala Alzheimer

| 16 apr, 20:54

O echipă de cercetători din Statele Unite ale Americii a descoperit cauza probabilă a maladiei Alzheimer. Oamenii de ştiinţă au spus că un medicament testat în prezent pe oameni pentru tratarea cancerului ar putea preveni maladia care cauzează demenţă.

O cercetare făcută de cercetătorii de la Duke University din America i-a condus la nişte concluzii surprinzătoare, potrivit unuia dintre autorii studiului, pentru că acestea contrazic teoria actuală referitoare la această maladie.

Studiul sugerează că, în cazul şoarecilor care suferă de Alzheimer, anumite celule ale sistemului imunitar, care de obicei protejează creierul, încep să consume un nutrient important numit arginină. De asemenea, oamenii de ştiinţă sunt convinşi că un medicament anticancer ar putea preveni această maladie.

Cercetarea savanţilor americani a fost catalogată ca oferind speranţă pentru descoperirea de noi tratamente contra demenţei.

 

Citeşte şi: ŞOCANT! Unul dintre cele mai folosite medicamente de români provoacă MOARTEA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ