Descoperire ULUITOARE făcută de oamenii de ştiinţă. PRIMII oameni de pe planetă au locuit în Transilvania

| 04 oct, 2014

În peştera Ciur Izbuc din munţii Pădurea Craiului au fost descoperite de către oamenii de ştiinţă urme de paşi, vechi de peste 35000 de ani. Această descoperire făcută în Transilvania schimbă radical trecutul culturii noastre.

Potrivit acestei descoperiri, cultura română se vrea a fi cea mai veche cultură de pe planetă. Aceste urme de pasi vechi de peste 35000 de ani nu reprezintă însă singurul indiciu care demonstrează vechimea românilor ca popor. În urmă cu câteva decenii, arheologul american William Schillerşi peruanul Daniel Ruzo au vorbit despre vechimea ancestrală a limbii române, din care s-a format limba latină, lucru care întăreşte această ipoteză.

Iniţial, urmele din peştera din Transilvania au fost datete cu 10.000 - 15.000 de ani vechime, iar ulterior oamenii de ştiinţă au confirmat faptul că sunt mult mai vechi.  Nu se ştie însă ce s-a întâmplat cu oamenii care au locuit în acea peşteră.

Transilvania este recunoscută datorită legendei Contelui Dracula şi a peisajelor ciudate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 mai, 08:09
MUNTEANU
Modalitate INEDITA si LEGALA de imbunatatire a situatiei financiare a ROMANILOR DE RAND. Va oferim in prima faza a proiectului un curs GRATUIT, complet si cu instruire de la zero sub forma unor lectii pe email, dupa care in calitate de dezvoltatori afacere inclusiv pe piata Americana de carti elecronice (E-Book ), castigati bani GARANTAT in functie de implicare si realizari, prin contract legal cu Editura ePublishers Srl.
Pentru informatii complete, trimiteti mesajul “VREAU SA MA CONVING” la adresa de email : [email protected]
06 oct, 2014
Leodelagheboaia
Eram convins dinainte ! Si bineinteles ca se numeau Fekete si Pyroska .
04 oct, 2014
ADI
DIN PREPUTUL GANDIRII DE LUIZA POPA
05 oct, 2014
Simedru
Din impostura unui mitic!
Desigur ca pentru mitici, tot ce e legat de Transilvanii ii "tabuu", nu vad decat ca nu vor maqi putea jefui ardelenii!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ