Dezbateri aprinse pe Legea Salarizării între ministru şi aleşi: "Nu aveţi o problemă de creştere?!"

| 30 mai, 12:01

Deputații din comisia de muncă trebuie să avizeze astăzi proiectul care modifică veniturile bugetarilor. Ministrul Muncii a fost greu de convins să aprobe alte majorări decât cele stabilite de Senat.

Una dintre discuţii din comisia de muncă i-a vizat pe preşedinţii de senat universitar, care apar, în noul proiect, scoşi din categoria funcţiilor de conducere cu remuneraţie. Salariile din învăţământ au stârnit contre dure în rândul celor prezenţi în Comisia de muncă.

"Domnule Oprea, nu mai trebuie să ne convingeţi. Tot ce este de eliminare, de tăiat, suntem de acord", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Florin Roman, deputat PNL:

"Doamna ministru nu e aici la catedra sa dea lectii unor copii. E in aceeasi calitate ca si mine ca si dumneavoastră. Daca pe legea salarizării doamna ministru care priveste arogant si ironic nu disc cu parlamenatarii".

Adrian Solomon, deputat PSD

-Dumneavastră  sunteti asa tot timpul? N aveti o problema de buna crestere? Va rog sa va calmati!

Florin Roman: 

-Va rog sa dati drumul la microfon sis a ii spuneti doamnei ministru sa raspunda. Aici nu e republica populara. Republica populară era mult mai organizată.

 

Tag-uri: olguta vasilescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ