Dezvăluire bombă în cazul fetei din Vaslui violată de șapte tineri: Victima vrea să se mărite cu unul dintre ei

| 17 aug, 12:21

Dezvăluiri surprinzătoare în cazul celor șapte tineri din Vaslui, acuzați că au violat în noiembrie 2014 o fată până la leșin, făcute de cumnata unuia dintre ei.

Gina Burada, cumnata lui Silviu Burada, unul dintre cei șapte violatori, susține că victima și-ar fi dorit să se căsătorească cu unul dintre tinerii acuzați.

"Fata a vrut să se căsătoreasca cu Alin Rotaru. El a acceptat asta ca să scape de pușcărie, după tot ce s-a întamplat. Timp de șase luni ei au fost închiși. Știu ca familia lui Alin se ducea la poartă la ei să îi scoată băiatul din pușcărie. Băiatul este cel mai înstărit din cei șapte. Dacă o lua de nevastă, ea își retrăgea plângerea și el ieșea din închisoare", a declarat pentru cancan.ro, Gina Burada, lăsând să se înţeleagă că nu ar fi exclus ca, în cele din urmă, victima și violatorii să își ducă planul la capât și să facă nunta.

Azi, la ora 14:00, cei șapte violatori din Vaslui ar trebui să-și primească pedeapsa pentru faptele lor. Sentința judecătorilor nu va fi una definitivă. Ei, pot fi însă arestați preventiv, la dosar fiind depusă și o cerere în acest sens.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ