Dezvăluiri incendiare despre mitele uriaşe pe care le încasa Florian Coldea

| 24 mai, 11:33

Marian Vanghelie a făcut dezvăluiri incendiare despre mitele uriaşe pe care le încasa Florian Coldea.

Invitat la un alt post de televiziune, fostul edil al Sectorului 5 a oferit detalii și despre politicienii care i-au dat banii lui Coldea. Printre ei, nume sonore de pe scena politică internă.

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie spune că mita încasată de fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea ajungea și la 25 de milioane de euro. Banii erau plătiți de afaceriști disperați să pună mâna pe sume uriașe din drepturi litigioase.

"Domnul Coldea lua şi câte 5 milioane, câte 10 milioane, câte 25 de milioane, de la o serie de oameni care au reuşit să facă afaceri de miliarde cu terenurile statului român. În acea vreme se ştie foarte bine, în guvernarea PDL, aceste sute de milioane de euro se dădeau pe nişte drepturi litigioase care erau cumpărate pe te-miri-ce. Vorbesc despre dosarele ANRP. Numai într-un singur an s-au dat 2 miliarde de euro pe nişte drepturi litigioase cumpărate de nişte "băieţi deştepţi" care luau aceşti bani. Adică dădeau şi ei 10 milioane de euro pe un drept litigios şi luau 100-150 de milioane", a spus Marian Vanghelie.

Fostul edil a vorbit și despre politicienii implicați.

"Au făcut echipe mixte şi au distrus tot ceea ce însemna PSD, pe de o parte; şi pe de altă parte, oameni de afaceri care nu mai erau pe placul lor. Le luau banii la oameni de afaceri... şi vorbesc de Victor-Viorel Ponta acum, în fosta lui calitate de prim-ministru.

Când a vrut [Ponta] să privatizeze CFR Marfă, ce? Nu i-a luat bani lui Gruia [Stoica]? Şi dup-aia a trebuit să se ducă alţi colegi de-ai lui, să-i ducă banii în sacoşe inapoi. Şi Victor-Viorel Ponta a luat o sumă foarte mare de la domnul Gruia", a mai zis Vanghelie.

Tag-uri: Marian Vanghelie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ