Dezvăluiri INCENDIARE făcute de procurorul lui Bercea Mondial: Băsescu, la whisky cu procurorii

| 21 iun, 16:48

Dezvăluiri incendiare făcute de avocatul Pavel Abraham despre cum Mircea Băsescu stătea la cafele şi whisky cu procurorii din dosarul său. Apărătorul lui Bercea Mondial susţine că doi dintre procurorii care au organizat flagrantul în cazul fratelui fostului preşedinte erau mână în mână cu acesta. Mircea Băsescu a răspuns acuzaţiilor în exclusivitate la România TV şi a negat totul.

Pavel Abraham, avocatul lui Bercea Mondial, a declarat că Mircea Băsescu a mers împreună cu doi procurori de la Parchetul Constanţa la o cafea sau la whiskey pentru a discuta despre modul în care să realizeze flagrantul.

"Din declaraţiile date în faţa instanţei, a recunoscut că doi procurori din cadrul structurilor de autoritate de la Parchet, din Constanţa, au fost de mai multe ori la o cafea, la un whisky, la domnul Mircea Băsescu, au discutat despre modul în care să realizeze acel zis flagrant pentru a-i trimite definitv după gratii pe toţi şi a scăpa de presiunea pe care o exercitau pentru a-şi recupera banii. În momentul în care s-a făcut acel flagrant, (...) la un moment dat, unul dintre procurori îi spune lui Mircea Băsescu: "Hai, mă Mircea, te-am scăpat de ţigani. Dai un whisky?", a declarat, la Antena 3, Pavel Abraham, avocatul lui Bercea Mondial.

La rândul său, Mircea Băsescu a negat totul.

"Total eronat, ca toate dezinformările făcute de Abraham. N-am fost niciodată la restaurante, pe domnul procuror, nu mai ştiu cum îl cheamă, l-am văzut prima dată în momentul flagrantului. Nici poveste (să fi fost acasă la mine n.r.). Domnul Abraham, cum spuneam, exagerează ca de obicei. Trebuie să-şi facă reclamă şi el. Ditamai generalul. Trebuie să-şi facă reclamă, săracul. Nu aveam niciun fel de relaţii. Nu ştiu cine este procuror şef, cine este judecător, nu-i cunosc", a declarat, pentru România TV, Mircea Băsescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iun, 07:44
Palada Pufosul
facute de avocat,nu de procuror................
titlu unui cretin angajat de Ghita si intervievat de Sultanescu..
apropo:la ce ora se duce Ghita la Politie?si in ce zile?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ