Dinel Staicu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

| 14 aug, 2013

Omul de afaceri Dinel Staicu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile  la propunerea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru acuzaţia de dare de mită în dosarul de corupţie al judecătoarei Veronica Cîrstoiu de la Curtea de Apel Bucureşti. Procurorii au cerut arestarea lui Staicu pentru ca acesta să nu poată lua legătura cu alte persoane implicate în dosarul şpăgii pe care ar fi primit-o judecătoarea Veronica Cîrstoiu.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus reţinerea pentru 24 de ore şi au pus în mişcare acţiunea penală faţă de Dinel Staicu, om de afaceri, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de dare de mită, şi faţă de Carmen Ioana Popescu, în sarcina căreia s-a reţinut infracţiunea de complicitate la infracţiunea de dare de mită, comunica DNA în cursul serii de marţi, 13 august.
Dinel Staicu a fost audiat marţi, la sediul DNA, aproximativ şapte ore.
Tag-uri: dinel staicu, DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ