Directoare din cadrul Spitalului Judeţean din Neamț, ucisă de soţ chiar în unitatea medicală

| 10 ian, 17:51

 

Directoarea de îngrijiri medicale din cadrul Spitalului Judeţean Neamţ, în vârstă de 49 de ani, a fost înjunghiată mortal de soţul ei, vineri după-amiază, fapta având loc în cadrul unităţii medicale.

 

 

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, vineri, la ora 16.00, un apel la 112 a anunţat faptul că o femeie a fost înjunghiată la Spitalul Judeţean Neamţ.
“Din verificările preliminare efectuate, un bărbat de 50 de ani din Piatra Neamţ şi-a înjunghiat soţia, de 49 de ani. Persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia poliţiştilor de Investigaţii Criminale. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror criminalist din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ”, au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ, potrivit News.ro.
Conform unor surse din rândul anchetatorilor, femeia şi soţul ei se aflau în proces de divorţ. Victima era directorul de îngrijiri medicale din cadrul Spitalului Judeţean Neamţ.
Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs fapta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ