Director de la CFR, reţinut de DNA pentru şantaj. Despre CINE este vorba

| 29 ian, 11:29

Directorul CFR Călători Braşov, Gheorghe Rădulescu, a fost reţinut de procurorii DNA după ce a fost acuzat că a şantajat un subordonat.

Mai exact, totul a început de la un litigiu de muncă. Anchetatorii cred că Gheorghe Rădulescu voia să îşi salveze funcţia în care a fost numit la sfârşitul lunii iulie 2014 şi să evite astfel o posibilă renumire în funcţia de director a subordonatului său, fostul şef al serviciului.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ! ELENA UDREA, adusă cu mandat la DNA

”Începând cu luna august 2014, în calitate de director în cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători (SRTFC) Braşov, în baza unei înţelegeri prealabile cu o persoană din conducerea SNTFC CFR Călători S.A., Gheorghe Rădulescu a exercitat acte de constrângere morală (cercetare disciplinară pentru fapte prescrise şi propunere de sancţionare cu desfacerea contractului de muncă) asupra unui subordonat, cu scopul de a-l determina să renunţe la un litigiu de muncă înregistrat la Tribunalul Braşov, prin care solicita să fie repus în funcţia de director al SRTFC Braşov”, au declarat procurorii DNA.

Citeşte şi: IPOTEZĂ EXPLOZIVĂ! Maior, forţat să demisioneze pentru a se bloca dosarele DNA

Gheorghe Rădulescu este dus joi la Tribunalul Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ