Director interimar la CE Oltenia, după înlăturarea lui Laurenţiu Ciurel

| 05 dec, 12:27

Laurențiu Ciobotărică, directorul Diviziei Financiare din cadrul Complexului Energetic Oltenia, a fost numit în funcția de manager al companiei după ce Consiliul de Supraveghere l-a demis vineri seara pe Laurențiu Ciurel, informează un comunicat de presă postat sâmbătă pe site-ul CEO.

Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a decis, în urma unei analize, revocarea din funcția de director general a lui Laurențiu Ciurel pe motiv că nu și-a realizat criteriile de performanță asumate, potrivit sursei citate de Agerpres.

"Conducerea Complexului Energetic Oltenia va fi asigurată de ceilalți membri ai directoratului coordonați interimar de Laurențiu Ciobotărică", se arată în comunicat.

Laurențiu Ciurel a condus compania energetică de la înființarea acesteia în anul 2012.

Laurentiu Ciurel a avertizat vineri seară că, dacă va fi demis, va contesta decizia în instanța și va obține bani mulți.

"Voi acționa în judecată și voi sta acasă pe bani mulți în cazul în care voi fi revocat. Acțiunea a fost întreprinsă de Fondul Proprietatea, cu care voi avea un proces pe 21 ianuarie și le voi cere despăgubiri de 100 de milioane de dolari pentru bețele puse în roatele companiei”, a spus Laurențiu Ciurel într-un interviu pentru un post local.

Citeşte şi: UPDATE. LAURENŢIU CIUREL, şeful CEO, a fost revocat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ