Directorul Penitenciarelor: Angajaţii noştri încep să sufere, din ce în ce mai mult de boli cronice

| 06 mar, 2014

Directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Claudiu Bejan, a anunţat, joi, la şedinţa de bilanţ a instituţiei pentru anul 2014, că, din cauza volumului mare de lucru generat de lipsa de personal, tot mai multe cadre ANP ajung să sufere de boli cronice.

Comisarul şef Claudiu Bejan a explicat că supraaglomerarea din închisori afectează atât starea de sănătate a angajaţilor, care se îmbolnăvesc, în număr din ce în ce mai mare, de boli cronice, ca urmare a suprasolicitării la serviciu, dar şi condiţiile de detenţie pentru condamnaţi.

"Efectele supraaglomerării presează foarte mult asupra personalului, asupra condiţiilor materialele de detenţie, asupra faptului că înregistrăm ore suplimentare, asupra faptului că personalul nostru începe să sufere din ce în ce mai mult de o diversitate de boli cronice", a declarat Claudiu Bejan.

Directorul ANP a mai spus că speră ca, printr-o mai bună organizare a posturilor şi cu ajutorul noilor absolvenţi din 2014, să se poată "rezolva acest impediment".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ