Dispută între liderul USR şi şeful Senatului. Nicuşor Dan: Tăriceanu fabulează cu rea intenţie

| 28 dec, 16:29

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, îl acuză pe preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că minte şi "fabulează cu rea intenţie", atunci când afirmă că parlamentarii Uniunii au solicitat birouri şi maşini pentru fiecare membru al grupului.

„Călin Popescu Tăriceanu minte. A intrat într-o competiţie cu Victor Ponta, fostul premier, care politician minte cel mai mult din ţară. Nu e nicio surpriză că Tăriceanu, judecat pentru mărturie mincinoasă, fabulează, cu rea intenţie. USR nu a cerut nici birou - a primit din oficiu birouri prea mari, o adevărată risipă de spaţiu-, nici maşini cu şofer. Şeful Senatului nu poate produce nicio dovadă pentru că aceasta nu există", scrie Nicuşor Dan, potrivit unui comunicat de presă. Liderul USR spune şi că liderii de grup, grupurile parlamentare, preşedinţii de comisii şi membrii Birourilor Permanente beneficiază de câte o maşină din oficiu, dar el nu o foloseşte pe cea repartizată. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, acuză USR că „vrea privilegii“ şi că a cerut câte un birou şi maşină cu şofer pentru fiecare senator, în vreme ce reprezentanţii partidului condus de Nicuşor Dan spun că nu au cerut decât şase consilieri pentru a-şi putea desfăşura activitatea la grup, dar că solicitarea lor a fost ignorată. „Ieri am aflat că preocuparea principală a USR era ca fiecare membru din Senat să capete un birou şi o maşină cu şofer. Partidul antisistem. Văd că s-au integrat. Vorbeau de privilegii, de nu ştiu ce la Parlament, dar vor fiecare maşină cu şofer şi birou. Foarte interesant mi se pare", a declarat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ