DJ Vulpescu vs. Nobelul Vosganian

| 16 oct, 2013

Când doi se ceartă, al treilea căștigă și uite așa se face că la ministerul buclucaș, spre marea ușurare a românilor care își pun speranța în revirimentul economic, n-a ajuns nici DJ-ul și n-a rămas nici candidatul de Nobel...

Ministrul demisionar Varujan Vosganian a căpătat mai nou aura unui personaj tragic și asta nu pentru că a intrat în vizorul DIICOT, ci pentru că a încasat-o de la Remus DJ Vulpescu. Abia ce reușise să puncteze la capitolul imagine, demisionând de la Ministerul Economiei, deși senatorii n-au permis anchetarea sa, că a scăpat cravata în ciorbă complicându-se într-un scandal fără sens cu celebrul DJ Vulpescu, cel care a rămas în memoria tuturor în urma privatizării sabotate cu scandal de Dan Diaconescu.

Ce i-a trebuit armeanului nostru destoinic, chiar nu știm și nu înțelegem. Cu siguranță însă că el a lovit primul, declarând pe un ton căruia nu-i vedem rostul că locul său la șefia instituției este pe cale de a fi luat de Remus Vulpescu. Nici nu vrem să ne gândim ce gaură în prestigiul liberalilor ar fi cauzat o atare numire, dar nu mai era cazul ca ministrul demisionar să sublinieze asta.... Poate că i s-a părut că a fost victima unor sforării interne, e greu de precizat, căci la liberali mereu fierbe oala cu orgolii. Cert este că ieșirea sa, ușor infantilă, i-a dat ocazia celui vizat să-i întoarcă din rever un răspuns acid și batjocoritor. Și uite așa s-a dus pe apa sâmbetei aura de om integru a lui Vosganian.

Dar, când doi se ceartă al treilea căștigă și uite așa se face că la ministerul buclucaș, spre marea ușurare a românilor care își pun speranța în revirimentul economic, n-a ajuns nici DJ-ul și n-a rămas nici candidatul de Nobel... Privind în retrospectivă, rămânerea lui Vosganian ar fi fost privită ca o sfidare a legii, dar ar fi cauzat pagube doar pentru PNL. Dacă însă ar fi fost numit Vulpescu, ne ieșea play-listul pe nas la toți...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ