DNA: 61 de inculpați au fost condamnați definitiv în februarie în dosare de corupție

| 27 mar, 15:13

Direcția Națională Anticorupție (DNA) informează luni că în luna februarie au fost condamnați definitiv 61 de inculpați în dosare de corupție.

"În cursul lunii februarie, în dosare de corupție instrumentate de DNA, au rămas definitive 35 hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 61 inculpați între care: un vicepreședinte consiliu județean, un manager spital municipal, un director direcție Agenția Națională de Administrare Fiscală, un director general companie de stat, un director executiv Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, un director executiv agenție județeană de mediu, un șef serviciu poliție locală, 9 primari comună, un viceprimar comună, o grefieră parchet judecătorie", se arată într-un comunicat al DNA transmis, luni, AGERPRES.

Sursa citată menționează că pedepsele dispuse de judecători față de cei 61 de inculpați variază între 9 ani închisoare și 1 an cu amânarea aplicării pedepsei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ