DNA cere reaudierea lui GIGI BECALI în dosarul lui Puiu Popoviciu

| 14 mar, 12:34

Direcția Națională Anticorupție( DNA) cere reaudierea lui  în dosarul lui Puiu Popoviciu, informează România TV.

 

Gigi Becali este acuzat că a minţit în sala de judecată, atunci când a fost audiat ca martor în dosarul de corupţie al lui Puiu Popoviciu.

Gigi Becali a infirmat, la România TV, că s-ar fi făcut presiuni asupra lui pentru a-şi schimba declaraţia. "Nu s-a făcut nici o presiune, că eu la DNA când am fost am citit declaraţiile mele pe care le recunosc, erau scrise de mine. Ce au greşit este că prima dată trebuia să-mi citească declaraţiile, nu-mi aduc aminte... Le-am citit, le amintesc, le-am scris, le-am semnat! Îmi aduc aminte declaraţiile pe care nu mi le aminteam şi mi le înşusesc. Mă duc şi mai dau una şi cu asta, basta!", a spus Gigi Becali.

Ancheta este în lucru, iar DNA a primit şi o probă importantă împotriva lui Gigi Becali, un document de la Curtea de Apel Bucureşti.

Gigi Becali a fost pus sub acuzare după ce a fost audiat, în calitate de martor, în zilele de 27 octombrie 2014 şi 15 februarie 2016, când a prezentat declaraţii care contravin probelor administrate în cauză, contravin propriilor declaraţii date în cursul urmăririi penale şi aspectelor pe care le cunoştea.

Gigi Becali a spus că nu mai susţine denunţul şi că acesta s-a bazat doar pe zvonuri. Speriat de un nou dosar penal, Gigi Becali a revenit, pe 11 martie, la susţinerea denunţului, după ce şi-a recitit declaraţiile de acum 10 ani. Întrebat cum crede că se va soluţiona dosarul, Gigi Becali a spus că nu ar vrea ca Puiu Popoviciu să fie condamnat, mai ales că declaraţia lui nu va contribui prea mult deoarece sunt alte probe materiale mult mai importante.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ