DNA verifică contractul dintre firma lui Dumitru Dragomir şi RCS&RDS

| 03 iun, 2013

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţiei (DNA) verifică contractul încheiat între firma Bodu SRL, a lui Dumitru Dragomir, şi RCS&RDS, contract care a făcut obiectul şantajului în care a fost implicat şeful Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Sursele judiciare au subliniat că ancheta privind condiţiile în care s-a încheiat acest contract se află în faza actelor premergătoare. Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, pe 30 mai, la ieşirea din sediul DNA, că a fost audiat în calitate de martor în dosarul în care a fost arestat şeful Antena Group, Sorin Alexandrescu, şi s-a arătat nemulţumit că a fost implicat în acest caz, deşi nu a greşit din punct de vedere legal cu nimic, fiind "şantajul lor2.

Judecătoria Sectorului 1 a admis pe 31 mai cererea procurorilor DNA privind arestarea pentru 29 de zile a lui Sorin Alexandrescu, director general al Antena TV Group, acuzat de săvârşirea infracţiunii de şantaj.

Potrivit DNA, în perioada 16 aprilie - 24 mai, Sorin Alexandrescu, director general al Antena TV Group, l-a ameninţat pe Ioan Bendei, administrator la RCS&RDS, că va începe o campanie media compromiţătoare împotriva acestuia, dacă nu semnează în numele companiei un contract având ca obiect retransmisia şi distribuţia prin satelit a programelor aparţinând Antena TV Group.

Grupul de Investigaţii Politice, condus de Mugur Ciuvică, a dat publicităţii un contract prin care una din afacerile lui Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal a fost finanţată cu 1,7 milioane de euro de către RCS&RDS.
Procurorii anticorupţie menţionează în referat că inculpatul Alexandrescu amintea de un contract semnat de partea vătămată în numele companiei pe care o reprezintă, valoarea totală a acestuia fiind de 3,5 milioane euro.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ