Dobriţoiu: DNA nu mi-a pus sechestru pe avere

| 14 mai, 2013

Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a declarat la România TV, că Direcţia Naţională Anticorupţie nu i-a pus sechestru pe avere. Fostul ministru a dezminţit informaţia apărută pe surse, care anunţa că procurorii anticorupţie urmează să stabilească ce lucruri vor pune sub sechestru.

"Avocatul care mă reprezintă a sunat la Direcţia Naţională Anticorupţie şi i s-a spus că nu există nicio măsură în această privinţă", a declarat fostul ministru Dobriţoiu în cadrul emisiunii Tonomatul lu' Ciutacu.

Astfel, Corneliu Dobrițoiu a dezmințit știrea, care anunța că procurorii DNA vor să recupereze prejudiciul, iar cel mai probabil vor pune sechestru pe apartamentul de lux cumpărat de fostul ministru.

DNA a anuţat pe 16 aprile că a început urmărirea penală faţă de generalul maior în rezervă Corneliu Dobriţoiu, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice in dosarul privind atribuirea nelegală a locuinţelor de serviciu. Valoarea prejudiciului în dauna Ministerului Apărării Naţionale este estimată la 1,2 milioane lei.

Corneliu Dobriţoiu a confirmat, în aceeași zi, că procurorii au început urmărirea penală în cazul său pentru că ar fi influenţat acordarea sau obţinerea unor foloase în dosarul privind atribuirea de locuinţe de serviciu unor cadre militare.

Mai multe cadre militare, între care şi generali, vizate în acest dosar vor fi audiate de procurorii militari de la DNA, au mai spus sursele judiciare.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mai, 2013
Vili Rupa
Voi care sunteti functionari la stat ,care munciti ca , procuror ,judecator ,avocat ,politist, consilier ,primar ,medic sau profesor si sunteti acuzati de diferite infranctiuni penale ,de ce trebuie sa va faceti colegii cinstiti de rusine si societatea civila ,dati-va demisia urgent din functiile pe care le detineti si timp de 10 ani sa nu mai incercati sa aveti vre-o functie publica la stat ,interlopi cu legitimatie de la stat ce ati devenit !

Justitiarul de Hunedoara

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ