Documentele secrete publicate de Vâlcov ar fi plecat de la ministerul condus de Lia Olguţa Vasilescu

| 04 sep, 11:39

Informație-bombă! Fişa medicală a unui protestatar rezist, publicată de Darius Valcov pe pagina lui de Facebook, ar fi plecat de la Ministerul Muncii, condus de Lia Olguța Vasilescu, potrivit unor surse Realitatea TV. Documentul respectiv este o decizie dintr-un dosar de pensionare anticipată, în care apare diagnosticul protestatarului.

Imediat după apariția acestei informații, a venit și reacția ministerului Muncii. Corpul de Control al instituției a început luni verificările în acest caz, iar din primele cercetări ar fi constatat că documentul publicat de Darius Vâlcov pe pagina sa de socializare ar fi unul administrativ, nu unul medical.

Mai mult decât atât, se apără, reprezentanții ministerului, documentul ar mai fi fost menționat în presă în decembrie 2017. Aceștia i-au transmis o amenințare voalată și protestatarului al cărui act a fost postat pe facebook. Mai exact, spun reprezentanții ministerului, se va cerceta de ce acesta beneficiază și în prezent de pensie de invaliditate gradul 3, dacă diagnosticul s-a modificat și are capacitate de muncă deplină.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sărit, luni în apărarea lui Darius Vâlcov, care a postat fișa medicală a lui Sandu Matei, unul dintre cei mai cunoscuţi protestatari din Piaţa Victoriei. Gestul consilierului a provocat reacţii extrem de critice inclusiv în tabăra colegilor de Coaliţie. Europarlamentarul ALDE Renate Weber i-a cerut demisia. Liviu Dragnea susţine însă că Vâlcov nu are nciun motiv să recurgă la un astfel de gest.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ