​Doi polițiști au fost bătuți de persoane care tulburau liniștea publică într-un bloc din Capitală

| 15 dec, 10:37

Doi polițiști au fost bătuți de mai multe persoane, după ce au intervenit într-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei, fiind sesizați pentru că era tulburată liniștea publică, relatează Mediafax. Agresorii au fost duși la Secția 16 de poliție pentru cercetări.

 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 2:00, Secția 16 a fost sesizată prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură liniștea publică într-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției 16 Poliție, care i-au legitimat pe cei care tulburau liniștea publică.
„În urma discuțiilor persoanele au devenit recalcitrante și agresive la adresa polițiștilor, doi polițiști suferind vătămări corporale în urma evenimentului. Persoanele implicate au fost conduse la Secția 16 Poliție, iar la acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, informează Poliția Capitalei, potrivit HotNews.
Ancheta se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ