Doi tineri s-au electrocutat în timp ce se jucau pe un tren oprit în staţie

| 17 iun, 2014

Doi copii din Dej au fost, luni seară, la un pas să-şi piardă viaţa în timpul unui joc periculos. Băieţii, în vârstă de 12 ani şi 15 ani, s-au urcat pe un tren oprit în staţie, iar când acesta s-a pus în mişcare, s-au electrocutat. Amândoi au ajuns în stare gravă la spital.

Copiii se jucau pe un tren care staţionase în gara Dej. Nu s-au gândit nicio clipă la pericol. Când garnitura s-a pus în mişcare, băiatul de 12 ani a fost izbit la pământ de forţa curentului, potrivit România TV. Celălalt băiat, de 15 ani, a căzut între vagoane şi nu a reuşit să iasă când trenul a pornit.

Cei doi copii au ajuns la spital cu arsuri grave. Cel mic are răni la faţă şi la mâini, în vreme ce băiatul de 15 ani are arsuri pe aproape tot corpul. Rudele copiilor au venit într-un suflet la spital, când au auzit de nenorocire.

Poliţia a deschis o anchetă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ