Donald Trump nu crede în încălzirea globală, însă acceptă planul de plantare a o mie de miliarde de copaci

| 13 feb, 22:12

Republicanii au propus modificarea legislației pentru ca SUA să planteze 1.000 de miliarde de copaci până în 2050, pentru a combate efectele încăzirii globale, potrivit Reuters. Măsura vizează scădeea emisiilor de dioxid de carbon şi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

 

Chiar dacă președintele de la Casa Albă, Donald Trump, nu crede în încălzirea globală, el a anunțat, luna trecută la Forumul de la Davos, că va sprijini inițiativa, informează mediafax.ro.
„Angajamentul nostru este să păstrăm măreţia creaţiei lui Dumnezeu şi frumuseţea naturală a lumii noastre”, a afirmat Donald Trump.
În replică, Greta Thunberg a declarat că plantarea de copaci nu este suficientă pentru a combate schimbările climatice.
„Plantarea de copaci este un lucru bun, bineînţeles. Dar nu este nici pe departe suficient pentru ceea ce este nevoie şi nu poate înlocui măsurile reale de reducere a efectelor încălzirii globale sau protejare a naturii”, a spus Greta Thunberg.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ