Doru Sapta a demisionat din funcția de președinte al Federației Române de Judo

| 16 oct, 13:48

Doru Ioan Sapta a demisionat, vineri, din funcția de președinte al Federației Române de Judo, potrivit unui anunț publicat pe site-ul forului național.

Sapta precizează în comunicat că demisionează ''din motive personale'', începând cu data de vineri 16 octombrie, și solicită convocarea unei ședințe de Comitet Director.

Doru Ioan Sapta era președintele Federației Române de Judo din 12 noiembrie 2013, când a fost ales de Adunarea Generală a federației, reunită la Brașov.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 ian, 21:02
OffedRabe
buy furosemide no prescription
hctz vs lasix Transparent price
16 oct, 14:18
dan
oferta
Oferta serioasa de lucru la domiciliu! Din multitudinea de oferte, aici aveti certitudinea ca totul e extrem de serios. Va asiguram contract de comision, transparenta si instruire pas cu pas, in asa fel incat dvs sa va desfasurati in cele mai bune conditii activitatea si sa castigati bani. Insistam ca numai persoanele foarte serioase sa solicite detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ