Dosarul prostituatelor de lux: Politicieni audiaţi în şedinţă secretă

| 24 apr, 2013

Mai mulţi politicieni, oameni de afaceri şi fotbalişti vor fi audiaţi, azi, la Judecătoria Sectorului 1, în dosarul prostituatelor de lux, într-o şedinţă secretă.

 

În acest dosar este judecată Andreea Marta, soţia fostului consilier personal al lui Sorin Blejnar, pentru că ar fi racolat persoane cu situaţie materială foarte bună cărora le-a aranjat întâlniri cu mai multe prostituate, în schimbul unor sume mari de bani.

Activitatea reţelei se desfăşura atât în Bucureşti, cât şi la destinaţii precum Monte Carlo, Nisa, Milano sau Dubai. Printre clienţi se numără şi politicieni, oameni de afaceri şi fotbalişti.

Clienţii cereau ca fetele să aibă un anumit aspect fizic, iar acestea erau trimise în locurile stabilite de clienţi, de regulă hoteluri sau case particulare, uneori fiind însoţite chiar de către coordonatoare.

Sumele de bani încasate erau împărţite între tinerele care practicau prostituţia şi coordonatorii grupării. Tariful minim perceput de corodonatorii reţelei era de 250 - 300 euro pentru fiecare tânără solicitată în vederea prestării serviciilor sexuale.

Existau însă şi cazuri când tarifele minime ajungeau la 1.000 de euro, atunci când era solicitată o tânără ce era considerată "premiantă" sau de nota 10.

Totodată, existau situaţii în care "clienţii potenţi financiar" apelau la coordonatorii reţelei pentru mai multe tinere deodată, cu care să-şi petreacă vacanţele în străinătate. Costurile erau suportate în totalitate de client, astfel că sumele plătite ajungeau la câteva mii de euro.

Instanţa Judecătoriei Sectorului 1 a stabilit ca dosarul de proxenetism să fie judecat în şedinţă secretă, iar încheierile de şedinţă să fie secretizate, admiţând astfel cererile avocaţilor care au solicitat asta deoarece, în timpul audierilor, se fac dezvăluiri despre viaţa sexuală a martorilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ