Steaua se califică pentru a şaptea oară în grupele Champions League

| 27 aug, 2013

Steaua a obţinut a şaptea calificare în grupele Champions League după ce  a terminat la egalitate la Varşovia, 2-2, cu echipa locală, Legia. În tur, pe Naţional Arena, a fost 1-1.

Steaua a controlat aproape tot meciul retur şi a reuşit să termine neînvinsă la Varşovia. Echipa noastră merge mai departe datorită celor două goluri înscrise în deplasare.   Scorul a fost deschis de Stanciu, în minutul 7, şi a fost majorat de Piovaccari două minute mai târziu. Pentru polonezi a înscris Radovici, în minutul 27, şi Rzezniczak, în ultimele momente ale întâlnirii.

Pentru Steaua este cea de-a şaptea calificare în grupele Champions League, după cele reuşite la mijlocul anilor '90 şi cele din anii '00.

Echipele de start:

Legia Varşovia: Kuciak - Berezyski, Dossa Junior, Rzezniczak, Wawrzyniak - Vrdoljak, Furman - Kucharczyk, Radovici, Kosecki - Saganowski

Rezerve: Skaba, Şuler, Brzyski, Helio Pinto, Lukasik, Ojamaa, Mikita

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Popa, Stanciu, Tănase - Piovaccari

Rezerve: Niţă, Prepeliţă, Cristea, Pîrvulescu, Răduţ, Iancu, Tatu

Tag-uri: steaua
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ