Dragi pisi isteroide

| 25 sep, 2013

Legea asta pagana si constitutionala nu va impiedica sa luati de pe strada si sa intretineti, INAINTE DE PREZUMTIVA EUTANASIERE, cati caini va poftesc sufletelele. Sa-i pupati in bot, sa le faceti cafele si, cand mor de batranete, sa-i impaiati si sa-i puneti in perete ca pe cerbii de la cabanele de vanatoare.

Va vad nervoase ca urla insensibilitatea-n alde Zegrean. Asa e, judecatorul suprem e inuman. Dar nu de azi. Si nu-mi amintesc sa va fi tavalit cand aceiasi nemuritori in hlamide purpurii decideau ca e ok sa va arda la lefuri ori cand s-au pisat pe votul vostru. Acu' ocupati strazile si va smulgeti parul din cap. Fiindca factorul politic a avut curajul unei decizii: fiarele nu mai au voie sa manance oameni prin orase.

Evident ca e inuman si irational sa declansezi la gramada vanatoarea de caini. Dar voi aveti posibilitatea sa opriti macelul: adoptati-i, pe banii vostri. Altfel as putea crede, pe nedrept, ca sunteti niste ipocrite, ca nu va pasa de soarta lor. Si ca vi se pare normal ca norma de hrana a unui bolnav sa fie de cateva ori mai mica decat cea a unui caine. Sau ca sunteti de acord ca importatorii vaccinurilor care se fac in burta dupa ce te musca maidanezul sa se imbogateasca nemeritat. Or voi nu cred ca puteti gandi atat de ingust. Deci luati naibii cainii de pe strada! Fiti si voi eficiente si folositoare macar o data in viata.

 

P.S. În toată isteria asta cu apărarea maidanezilor, cei mai vocali sunt politicienii fără tribună, artiștii fără angajamente, avocații fără clienți și, în general, toți expirații care nu vor să priceapă că gravitația bate, până la urmă, excitația.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 sep, 2013
Dana Zarnescu
pisi isteroide
Ce limbaj de maidan!
Desi nu ma simt “pisi isteroida”, prefer sa pup in bot caini decat sa pup in dos politicieni corupti si hoti. Cu asa ceva va ocupati voi, cei la TV.
Daca as fi furat si eu si as fi avut proprietati precum Videanu, Nastase, Dragnea si altii (lista este foarte, foarte lunga), proprietati ce nu pot fi justificate din veniturile declarate, as fi putut lua multi caini.
In lasitatea voastra este mai simplu sa acuzati si sa condamnati animale fara aparare decat sa numiti personele, nu institutiile, care se fac raspunzatoare de haosul ce domneste in aceasta tara. Dar nu este prudent sa acuzi acesti imbogatiti nejustificat. Pentru alocatiile de hrana a bolnavilor si pentru toate lipsurile tot cainii sunt de vina? Cine are gandire ingusta?
Fiare sunteti voi, manipulatorilor! Unde este eficienta voastra?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ