Dragnea: La Mărășești, la Mărăști și la Oituz a fost salvată istoria României

| 07 aug, 18:21

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a apreciat luni că în bătăliile de la Mărășești, Mărăști și Oituz au fost salvate demnitatea și onoarea poporului român și istoria țării.

"La Mărășești, la Mărăști și la Oituz a fost salvată țara cu arma în mână. A fost salvat statul român, au fost salvate demnitatea și onoarea poporului român, a fost salvată istoria României. Fără jertfa de sânge de la Mărășești, de la Mărăști și de la Oituz, nu ar fi fost posibilă Marea Unire care a urmat, nici epoca de prosperitate și progres, nici generația care a modernizat țara și nici tradiția democratică cu care astăzi stăm, cu fruntea sus, alături de celelalte state europene", a scris Dragnea, luni, într-o postare pe Facebook.

Președintele Camerei Deputaților a fost prezent duminică seară la ceremonia comemorativă a Centenarului bătăliei de la Mărășești alături de președintele Klaus Iohannis, de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și de premierul Mihai Tudose.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ