Dragnea asmute Antifrauda pe familia lui Gelu Diaconu

| 17 oct, 09:12

Fostul șef al ANAF, Gelu Diconu, prezintă un facsimil  cu notă falsificată, sune el, în baza căreia a început controlul Antifraudei asupra familiei sale.

,, Cititi si vă cruciti! Ca să vedeti cum se pune problema in epoca lui Daddy! Au ajuns sa urmareasca familii intregi, daca vreunul dintre membri se opune regimului.

Nu verifica afacerea familiei, pentru ca nu prezinta risc fiscal si nu aveau cum s-o incadreze in niciun esantion de risc. In schimb, ca niste adevarati comisari ideologici, incearca sa intimideze intreaga familie'', scrie Diaconu pe pagina sa de Facebook.

,,Cu toate ca este o acțiune profund ilegala, ne vom pune la dispozitia politiei politice a regimului, nu doar pentru ca nu avem nimic de ascuns, dar si pentru a le arata ca in Romania anului 2018, membra a UE (spre disperarea lor!!!), nu mai au cum sa inchida gura celor care le dezvaluie ticalosiile si maniera de Ev Mediu prin care au capturat un stat.

Il avertizez insa public pe infractorul national ca, si daca va asmuti asupra mea pe toti interlopii lui credinciosi plasati în functii inalte ale statului roman, rezultatul va fi acelasi: voi continua si mai abitir sa va prezint hidosenia regimului lui si a gastii sale'', avertizează Diaconu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ