Dragnea, ATAC la Mircea Dumitru: Mi-a zis cineva că motivul numirii ca ministru ar fi vechea poveste cu plagiatul lui Ponta

| 06 iul, 14:13

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că "cineva i-ar fi zis" că numirea în funcţia de ministru al Educaţiei a rectorului Mircea Dumitru ar avea legătură "cu vechea poveste, care nu se mai termină, a plagiatului lui Victor Ponta" şi a adăugat că, dacă ar fi aşa, "este foarte rău".

"Mi-a zis cineva aseară - poate să fie doar un zvon sau o părere sau evaluare greşită - că motivul pentru care a fost schimbat dl Curaj şi a fost pus noul ministru ar fi iar vechea poveste care nu se mai termină cu plagiatul lui Victor Ponta. Dacă e aşa, ar fi foarte rău, pentru că înseamnă că într-adevăr Victor a avut dreptate şi principala problemă a României pe care a identificat-o acest Guvern este acest subiect", a spus Dragnea, la finalul BPN al PSD. 

Potrivit acestuia, subiectul este unul foarte important, "dar tinde să devină o obsesie". 

"Cred totuşi că ceea ce a făcut Victor Ponta ca prim-ministru nu poate fi anulat sau şters sau acoperit de aceste încercări care, după părerea mea, nu au nicio legătură cu dorinţa de a se afla adevărul", a adăugat Dragnea. 

În opinia acestuia, în final, "după ce se va termina acest scandal", părerile vor fi împărţite. "Sunt mulţi oameni, printre care şi eu, care cred că Victor nu a plagiat, având în vedere prima decizie, şi alţii care or să spună că a plagiat", a arătat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ