Dragnea: Cel mai mare pericol pentru miniştri este să nu înţeleagă importanţa programului de guvernare

| 05 ian, 09:20

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seară, că cel mai mare pericol pentru membrii noului guvern este să nu înţeleagă importanţa programului de guvernare, adăugând că el va fi primul care va reacţiona la orice derapaj.

'Singurul pericol ar fi să nu înţeleagă dimensiunea, rigoarea, amplitudinea şi complexitatea programului de guvernare, pe de o parte. Iar pe de altă parte, nerăbdarea firească şi orizontul de aşteptare uriaş în rândul populaţiei. Eu le-am spus colegilor mei din guvern şi o să le spun în fiecare zi că PSD va sprijini acest guvern în totalitate, dar va fi şi primul partid, în frunte cu mine, care la orice mic derapaj, la orice mică întârziere va reacţiona. Pentru că aici nu este vorba nici de poziţia mea politică, nici de cota mea de încredere, nici de puterea mea sau a partidului, este vorba de aşteptările românilor şi ale acestei ţări. Şi ei sper să fi înţeles din toate mesajele mele că nu merg acolo să fie vedete la teve, nu merg acolo să-şi facă proiecte politice sau de imagine personală, ci să pună în practică un program pe care românii l-au votat şi pe care îl aşteaptă. Acesta e cel mai mare pericol', a afirmat Liviu Dragnea, la Realitatea TV.

Pe de altă parte, el a spus că toate instituţiile statului trebuie să sprijine noul guvern, pentru că e vorba de interesul naţional.

'Spun cu toată fermitatea şi fără nici un fel de rezervă: mă aştept şi cer tuturor instituţiilor statului să sprijine acest guvern. Este Guvernul României şi este obligaţia tuturor instituţiilor statului şi a oamenilor de decizie din acest stat să sprijine acest guvern, nu să-i pună piedici, indiferent de ce natură. Acesta este un caz de siguranţă naţională şi ar fi bine să nu ne mai jucăm niciunul, nici cu vorbele, nici cu glumiţele, nici cu acţiunile văzute sau nevăzute', a afirmat Liviu Dragnea.

 

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iul, 14:17
unloazy
levitra prescription singapore
However, after tamoxifen was stopped, patients in the high dose arm reported sexual dysfunction more often 36 than patients in the standard dose arm 16 prix acheter levitra
21 dec, 13:09
edudgeLix
stromectol per pound
buying ivermectin Natalie nSoHBGtKOaQMPg 6 27 2022

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ