Dragnea: Cioloș și Iohannis nu au curajul să spună foarte clar că susțin PNL în aceste alegeri

| 25 oct, 15:16

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți că Dacian Cioloș și Klaus Iohannis "nu au curajul" să-și asume că sunt implicați în campania PNL și că susțin acest partid în alegeri.

"Amândoi ne-au mințit anul trecut, când ne-au cerut să-l sprijinim pe Dacian Julien Cioloș să fie premierul României, spunând că este un mandat limitat. Dacian Julien Cioloș a spus în grupul PSD că nu va continua după mandatul acestui guvern, că nu va candida, că nu se va implica în politică. Lucrul acesta l-a garantat și domnul președinte Klaus Iohannis la vremea respectivă, că nu se va implica în politică. S-a dovedit că au fost doi mincinoși de la început, doi ipocriți. Nu mă interesează că s-au implicat în politică, mă interesează doar că nu au curajul să-și asume, să spună foarte clar că sunt implicați în campania PNL, că susțin PNL în aceste alegeri, să-și asume aceste lucruri. Stau deoparte crezând că mai păcălesc pe cineva", a precizat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Președintele PSD a făcut această precizare fiind întrebat cum comentează faptul că începând de luni Dacian Cioloș este oficial candidatul de premier al PNL în cazul în care liberalii vor câștiga alegerile.

Tag-uri: dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ