Dragnea: Colegii mei erau supărați că un Guvern performant a trebuit să demisioneze din cauze ce nu țin de guvernare

| 04 noi, 18:03

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în legătură cu reacția pe care au avut-o colegii de partid față de demisia premierului Victor Ponta, că aceștia erau "foarte supărați", pentru că un Guvern performant, care a făcut foarte multe lucruri bune pentru România, a trebuit să demisioneze din cauze care nu țin efectiv de guvernare.

"Colegii mei erau foarte supărați și pe bună dreptate, în mod legitim supărați, că un Guvern performant, care a făcut foarte multe lucruri bune pentru România, a trebuit să demisioneze, în frunte cu prim-ministrul, din cauze care nu țin de guvernare efectiv", a precizat Dragnea la Palatul Parlamentului, după ședința grupurilor reunite ale PSD.

Întrebat pe cine erau colegii săi supărați, liderul PSD a spus că pe cei care nu și-au dat demisia și ar fi trebuit s-o facă.

"Pe cei care nu și-au dat demisia și trebuiau să-și dea demisia", a precizat Dragnea, fără să dea nume.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ