Dragnea, despre schimbarea lui Zgonea din fruntea Camerei Deputaţilor: Cu Zorro e foarte greu să te baţi

| 12 mai, 17:15

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Târgovişte, referindu-se la schimbarea din fruntea Camerei Deputaţilor a lui Valeriu Zgonea, că 'este foarte greu să te baţi cu Zorro''.

''Cu Zorro e foarte greu să te baţi şi le-am cerut colegilor mei să purceadă la modificarea regulamentului în sensul punerii de acord a regulamentului Camerei Deputaţilor cu decizia Curţii Constituţionale, în aşa fel încât atunci când demersul va fi început şi va începe cât de curând să fie finalizat să nu se mai blocheze în proceduri discutabile. Suntem în situaţia în care omul a fugit cu scaunul şi trebuie să se pregătească colegii mei din Biroul Permanent al Camerei foarte bine în aşa fel încât să nu mai existe niciun fel de motiv de contestaţie'', a precizat Dragnea. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent joi în Dâmboviţa, unde a vizitat Parcul Industrial de la Priboiu şi a susţinut o conferinţă de presă la sediul PSD Dâmboviţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ