Dragnea, despre sentința în dosarul ,,Bombonica": Nu am emoții!

| 23 mai, 09:24

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la  Adevărul Live, că nu are nici o emoție în ceea ce privește sentința în dosarul ,,Bombonica''. Dragnea a fost condamnat, în primă instanță, la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în  acest dosar.

Preşedintele completului de judecată a amânat pronunţarea în procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care este inculpat și Liviu Dragnea. Procurorii au cerut pedepse mai mari pentru liderul PSD și ceilalți inculpați. De cealaltă parte, avocații au cerut achitarea lui Liviu Dragnea.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit pentru data de 27 mai pronunţarea sentinţei definitive în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Reprezentantul DNA a cerut ca Dragnea să fie condamnat şi pentru instigare la fals intelectual, iar pedepsele aplicate acestuia să fie orientate spre mediu şi nu spre minim, aşa cum a apreciat instanţa de fond.

Liderul PSD nu s-a prezentat la proces, el fiind reprezentat de doi avocaţi - Flavia Teodosiu şi Marian Nazat.

Iniţial, avocaţii lui Liviu Dragnea au cerut amânarea procesului după 5 iunie, când Curtea Constituţională ar trebui să ia o decizie în ceea ce priveşte modul de constituire a completurilor de 3 de la Instanţa supremă.

În plus, avocaţii liderului PSD au ridicat mai multe cereri şi excepţii, inclusiv de sesizare a Curţii Constituţionale.

Judecătorii au respins, însă, toate aceste cereri ale apărătorilor şi nu au fost de acord cu amânarea procesului, astfel încât s-a trecut la dezbateri pe fond.

Tag-uri: dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ