Dragnea, dezlănţuit contra Gabrielei Firea: Să vină cu dovezi!

| 05 sep, 11:46

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că acuzaţiile primarului general Gabriela Firea la adresa colegilor din partid sunt prea grave pentru a fi trecute cu vederea. Vizibil deranjat de întrebările jurnaliştilor, Dragnea a afirmat, la un moment dat, că nu mai vrea să comenteze nimic pe subiectul Firea, dar a continuat să discrediteze spusele primarului general al Capitalei, calificându-le ca fiind "aberaţii".

"Sunt afirmaţii foarte grave pe care le-a făcut doamna Firea, cred că în situaţia asta trebuie ori să facă plângeri penale, ori să aducă dovezi," a afirmat Liviu Dragnea. "Deocamdată se situează în rândul celor care instrumentează impotriva partidului", a mai spus acesta.

Iritat de întrebările jurnaliştilor, mai ales legate de acuzaţia Gabrielei Firea potrivit căreia Carmen Dan i-ar fi interceptat convorbirile, Liviu Dragnea chiar a afirmat că nu mai comentează nimic legat de Firea, ""pe care am susţinut-o, până când o să-mi schimb părerea."

Întrebat cum comentează scenariul potrivit căruia atitudinea de acum a Gabrielei Firea porneşte de la faptul că ea l-ar suspecta că a ordonat filialelor PSD să transmită că pe Arena Naţională a fost huiduită Simona Halep, nu Gabriela Firea, Dragnea a răspuns: "Este o aberaţie, chiar mă doare."

Totuşi, şeful PSD a precizat că nu s-a gândit la Gabriela Firea ca la unul dintre "acoperiţii" din PSD".

"O să o rog pe doamna prim-ministru să iasă public și să spună tot ce a făcut pentru Primăria Capitalei și ce sprijin a primit din partea Guvernului. Eu zic că Guvernul a făcut mult, poate chiar mai mult decât pentru alte primării, pentru că este totuși Primăria Capitalei", a mai precizat Liviu Dragnea.

De altfel, Liviu Dragnea a încercat să justifice că toţi liderii PSD care au discutat cu Gabriela Firea s-au disociat de ea.

"Am discutat sâmbătă seara despre ce s-a spus la Comitetul Executiv. M-a sunat dumneaei (n.r. - Corina Crețu), a spus că îi pare rău că a avut această discuție cu Gabriela Firea și că a sunat-o și nu trebuia să introducă numele în Comitetul Executiv", a afirmat Dragnea.

El a dezminţít astfel varianta Gabrielei Firea, care a afirmat că decizia ei de a cere oficial, în forul de conducere al PSD, demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne, a fost încurajată şi de o discuție cu comisarul european Corina Crețu.

Tag-uri: dragnea, Firea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ