Dragnea, înainte de Congresul Tineretului Social Democrat: Azi se va naște un lider

| 12 dec, 11:54

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că ziua de sâmbătă este importantă pentru Partidul Social Democrat, pentru că "se va naște un lider".

Președintele social-democraților participă sâmbătă la Congresul Tineretului Social Democrat care ar urma să aleagă viitorul lider TSD.

"Astăzi e un moment important pentru noi, pentru că astăzi se va naște un lider, pe care eu o să îl ajut foarte mult. Vreau ca împreună cu el și cu ei (tinerii social-democrați — n.r.), în 2016, să pregătim o nouă generație de lideri în partid, un partid care se modernizează, un partid care se transformă și care să vină în fața oamenilor cu o ofertă serioasă și cu oameni credibili, cu foarte mulți tineri", a afirmat Dragnea înainte de începerea Congresului Tineretului Social Democrat, potrivit Agerpres.

El a adăugat că, la viitoarele alegeri locale și parlamentare, va exista în PSD un procent covârșitor de candidați tineri.

"Vor fi oameni tineri, vor fi păstrați și mulți dintre cei cu experiență, dar anul 2016 e un an în care tinerii trebuie să înceapă să participe la evoluția viitorului lor, trebuie să înceapă să își scrie propria pagină de istorie", a subliniat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 13:06
lenin si vorosilov
ba tembelilor de prosti
adevaratii lideri ai psd sunt;iliescu,nastase,ponta,prof.theodorescu.paunescu,in cer-,
firea,geoana,si inca 100.restul, cu hotul milog, dragnea,petreea,baiatul securistului tinu-un tampit urat si cracanat, din mama fecerita..RESTUL GUNOAIEEEE..DE GLINA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ