Dragnea: Legea salarizării, un pas important către salariul mediu european. Ne-am confruntat cu mişcări, unele coordonate

| 07 iun, 11:57

Legea salarizării unitare reprezintă un pas important către integrarea reală a României în UE, va conduce la eficientizarea sistemului de salarizare în domeniul public şi la creşterea netă a veniturilor românilor, a declarat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

'Legea salarizării unitare reprezintă un pas important către integrarea reală a României în UE şi este o lege care va conduce la eficientizarea sistemului de salarizare în domeniul public şi la creşterea netă a veniturilor românilor. Este un pas important către salariul mediu european şi către integrarea în zona euro', a afirmat Dragnea, în calitate de iniţiator al proiectului legii salarizării.

El a spus că elaborarea acestei legi nu a fost un lucru foarte simplu.

'Din păcate, la un moment dat, voinţa politică a Guvernului de a duce lucrurile până la capăt nu a fost suficient de puternică. Cred că efortul Parlamentului, al tuturor parlamentarilor a contat cel mai mult şi sunt convins că adoptarea acestei legi va spori prestigiul legislativ chiar dacă astăzi poate unii dintre noi nu ne dăm seama', a adăugat Dragnea.

Potrivit liderului PSD, la elaborarea acestei legi au fost 'mişcări, unele coordonate', care au încercat să împiedice adoptarea ei.

'Dincolo de dezbaterile şi criticile publice absolut necesare, ne-am confruntat cu mişcări, unele coordonate, care au încercat să împiedice adoptarea acestei legi. Mă bucur că am reuşit să depăşim aceste obstacole şi la final Parlamentul să reuşească să adopte o lege atât de importantă', a menţionat Dragnea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ