Dragnea pune tunurile pe presa liberă

| 05 oct, 09:31

Lupta dusă împotriva libertăţii presei şi a Realităţii TV atinge cote nebănuite pe zi ce trece. Demersul lui Liviu Dragnea de a cere Guvernului și serviciilor să controleze finanțarea unor publicații este de fapt continuarea a ceea ce a început Adrian Năstase în anii 2000, iar lipsa de reacţie a oamenilor politici importanţi continuă să existe şi astăzi.

,,Dintr-un câine de pază al democraţiei, presa s-a transformat într-o jigodie a măcelarului care dă osul cel mai suculent", a concluzionat Oreste Teodorescu la Jocuri de putere.

Invitaţii lui Rareş Bogdan de la Jocuri de putere au spus de unde vine ura lui Liviu Dragnea la adresa Realitatea TV şi a presei libere. Adevărul îi supără întotdeauna pe penalii din Parlament şi din Guvern, iar ei vor să-i elimine încet, încet pe cei care se ocupă cu asta. Cât despre reacţii venite de la partidele de opoziţie sau chiar de la preşedintele Iohannis, acestea nu există, cu o singură excepţie: USR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ