Dragnea: USL nu se va rupe dacă PNL nu îl va sancţiona pe Sorin Roşca Stănescu

| 20 mai, 2013

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat pentru "Gândul" că USL nu se va rupe dacă PNL nu îl va sancţiona pe senatorul Sorin Roşca Stănescu. Liviu Dragnea a subliniat că nu se rupe uniunea pentru Roşca Stănescu.

 

"Roşca Stănescu nu este mai important decât România, deci nu se rupe USL", a subliniat Liviu Dragnea. Preşedintele executiv al PSD spus că USL nu s-a făcut pentru Stănescu. De asemenea, Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că nu este posibilă ruperea USL, aşa cum a lăsat să se înţeleagă colegul său, Ilie Sârbu.

"Eu sunt preşedintele executiv al PSD şi când vorbesc, vorbesc în cunoştinţă de cauză. Este un an de guvernare foarte important, România are provocări foarte mari şi nu putem să ne permitem să rupem USL pentru Roşca Stănescu. Că ne-am fi dorit ca PNL să aibă o atitudine mai tranşantă, da, dar asta nu înseamnă că trebuie să rupem USL. Avem speranţe foarte mari că de astăzi înainte o să fie o atitudine mai tranşantă din partea colegilor liberali, cum şi noi vom avea o atitudine similară pentru pesedişti", a spus Dragnea.

Liderul social democrat a mai spus că există câteva proiecte de ţară foarte mari: Constituţia, regionalizarea, descentralizarea. "Până acum s-a reuşit o stabilizare macroeconomică, care a dat rezultate foarte bune, dar care nu se simt în buzunarele tuturor românilor. Nu putem să punem România din nou într-o situaţie delicată. Pentru cine, pentru cine? Tocmai v-am spus că nu vrem să avem o criză politică, pentru că indiferent cât este de mare personalitatea lui Roşca Stănescu nu este atât de mare încât să pună sub semnul întrebării viitorul României", a precizat Dragnea.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ