Dragnea: Vreau să-mi dau demisia înainte de finalizarea mandatului de deputat. Nu vreau să beneficiez de pensie specială

| 10 mai, 16:11

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reiterat, marţi, că vrea să-şi dea demisia din Parlament înainte de finalizarea mandatului pentru a nu beneficia de pensie specială.

"Am spus iniţial atunci când s-a adoptat legea pensiilor pentru parlamentari. (...) Eu vreau să-mi dau demisia înainte de finalizarea mandatului, pentru că am spus că nu vreau să beneficiez de prevederile acelor pensii speciale, pentru că nu cred că e corect, normal ca, până în momentul în care pensiile mici nu sunt ridicate, un parlamentar să beneficieze de pensie specială. Că acest act îl voi face mai devreme sau mai aproape de finalizarea mandatului e o chestiune care nu este foarte importantă", a spus Dragnea, întrebat dacă s-a hotărât dacă va demisiona din Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ