Dragoș Băsescu, nepotul fostului președinte, la poliție pentru control judiciar

| 18 iun, 09:40

Nepotul lui Traian Băsescu, Dragoș Băsescu, a ajuns joi dimineața la secția 14 de poliție, pentru a i se stabili programul controlului judiciar, informează B1 TV.

Acesta va trebui să dea cu subsemnatul la poliție de două ori pe săptămână în perioada în care este cercetat sub control judiciar. Dragoș Băsescu nu a vrut să facă nicio declarație jurnaliștilor prezenți.

Nepotul lui Traian Băsescu, Dragoș Băsescu, a fost adus miercuri dimineață, la sediul DNA, structura centrală, acesta fiind suspectat de trafic de influență. Dragoș Băsescu ar fi cerut omului de afaceri Sandu Staicu, un milion de euro pentru a-i rezolva problemele judiciare într-un dosar instrumentat de DIICOT, care ceruse arestarea preventivă a acestuia. Totul se făcea cu ajutorul unui complice.

 

Citeşte şi: Familia lui Băsescu s-a reunit la DNA. Radu Pricop,ginerele lui Băsescu, la DNA, în acelaşi timp cu nepotul preşedintelui

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ