Dragu: L-am invitat pe Gabriel Biriş să se alăture echipei de la Ministerul de Finanţe ca secretar de stat

| 09 dec, 21:26

Ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu, a confirmat miercuri că avocatul Gabriel Biriş va fi secretar de stat în MFP, potrivit Agerpres.

"L-am invitat pe domnul Biriş, într-adevăr, să se alăture echipei de la Ministerul de Finanţe. Considerăm că domnul Biriş este un profesionist în acest domeniu de activitate. Vine din zona sectorului privat. A reprezentat şi firme mici şi mijlocii, ca atare eu cred că domnul Biriş ar putea aduce, într-adevăr, multe informaţii necesare, mai ales în acest proces de elaborare şi finalizare a normelor metodologice la Codul fiscal pentru 2016", a spus Dragu într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria. 

Avocatul Gabriel Biriş, consultant fiscal, declara, miercuri, că, în zilele următoare, va fi numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice. 

'Confirm faptul că mi s-a propus să preiau funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor. Am avut o discuţie cu cei din minister şi am agreat un anumit mod de acţiune, de lucru. În momentul de faţă, aştept numirea. Decizia din partea mea este luată, la fel şi din partea celor care mi-au propus. Există nişte proceduri administrative până se va concretiza numirea mea în funcţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor şi de director la Direcţia de fiscalitate', a afirmat Biriş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ