Dragu: Nu a ajuns la mine proiectul de creştere a impozitelor pentru angajaţi. Este un departament controlat de Biriş

| 07 sep, 12:36

Ministrul Finanţelor Publice Anca Dragu a declarat că nu cunoaşte proiectul de act normativ privind creşterea impozitului pentru angajaţi, că nu l-a citit şi nu îl va semna.

"Nu a ajuns la mine pe birou acest proiect. Absolut voi respinge un asemenea proiect. Predictibilitatea fiscală e foarte importantă. Eu am ajuns în minister la ora 8 şi am avut patru întâlniri până la această oră", a spus Dragu la Antena 3, potrivit site-ului bn24.ro.

"Nu am vorbit astăzi cu domnul Biriş. Da, este un departament întreg de legislaţie fisaclă controlat de domnul Biriş. Nu vor creşte taxele şi impozitele nici pentru persoane fizice, nici pentru PFA, nici pentru profesiile independente Voi analiza, voi investiga să văd cum a ajuns acest proiect în spaţiul public. La mine pe masă nu a venit un astfel de proiect şi nu am avizat aşa ceva", a mai spus ministrul Finanţelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ