E oficial. Când se inaugurează metroul din Drumul Taberei

| 10 aug, 14:57

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a anunțat, miercuri, că metroul din Drumul Taberei, care trebuia să circule încă din 2014, va fi inaugurat în martie 2019.

”Nu pot să spun că mă bucur că nu a fost inaugurată această linie, dar nici să nu spun că sunt foarte mari întârzieri din diferite motive. Avem probleme cu semnarea contractului de automatizare a traficului. Această linie trebuie călcată de multe ori de metrou, înainte de a fi inaugurată. Avem această posibilitate. Apreciez că la mijlocul lunii martie va urca primul pasager în metroul din cartierulDrumul Taberei”, a afirmat Șova, la o emisiune TV.

Magistrala va avea 10 stații şi depou - Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ