ECONOMICA.net Cum te poţi angaja la Voxility

| 02 iun, 2013

Compania Voxility care operează câteva mii de servere în datacenterele din Bucureşti, Frankfurt, Londra, Washington şi Los Angeles şi o reţea de Internet de peste 500Gbps capacitate recrutează candidaţi care ştiu Linux şi limba engleză, scrie ECONOMICA.net.

In funcţie de nivelul de administrare Linux, angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete lunare cuprinse între 500 de euro şi 900 de euro. Află din ECONOMICA.NET chiar de la recrutorii Voxility care e profilul candidatului pe care îl caută, pentru ce greşeli resping din start CV-ul şi cum trebuie să te prezinţi la interviul de angajare ca să fii selectat pe post.

Voxility închiriază servere şi banda de Internet furnizorilor de hosting şi site-uri mari. Compania operează câteva mii de servere în datacenterele din Bucureşti, Frankfurt, Londra, Washington şi Los Angeles şi o reţea de Internet de peste 500Gbps capacitate.

Profilul candidatului ideal la Voxility
Voxility recrutează candidaţi care au cel puţin cunoştinţe la nivel mediu de Linux, care au studii superioare tehnice, au minimum 23 de ani şi cel puţin un an experienţă de muncă în domeniu. 
Sunt eligibili şi studenţii în an terminal, cu condiţia să aibă cel puţin un an experienţă relevantă în domeniu. 
Candidatul ideal căutat acum de Voxility mai are şi minimum cunoştinţe la nivel mediu de limba engleză, au spus pentru ECONOMICA.NET recrutorii companiei.

Ce salarii oferă angajatorii
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete lunare cuprinse între 500 de euro şi 900 de euro, funcţie de nivelul de cunoştinţe administrare Linux.

10% dintre cei care aplică se califică în cursa pentru un job

Doar 10% dintre candidaţii care trimit CV-ul pentru un job la Voxility se califică pentru locul de muncă ofertat, au spus recrutorii companiei pentru ECONOMICA.NET.

10% dintre CV-urile primite pentru un job sunt eligibile pentru următoarea etapă a procesului de recrutare - interviul de angajare. Dacă dintre 10 candidaţi pe care-i chemăm la interviu găsim unul care să răspundă tuturor criteriile de eligibilitate, e bine, ne-au spus recrutorii.

Pentru ce greşeli recrutorii de la Voxility nu te cheamă la interviu

Recrutorii de la Voxility resping din start CV-urile candidaţilor care au schimbat trei locuri de muncă într-un an de zile, de exemplu sau care au scris în aplicaţia lor că au cunoştinţe de bază de limba engleză. 
De obicei, candidaţii îşi supraevaluează cunoştinţele de limbă engleză în CV, adaugă recrutorii de la Voxility.  
Mai departe, candidaţii cu experienţă mai mare de muncă vor fi respinşi dacă traseul lor profesional indică mai degrabă stagnare/plafonare într-o anumită poziţie. 
În cazul celor cu experienţă mai mare vrem să vedem evoluţie în carieră, ne-au mai spus recrutorii.

Ce trebuie să ştii ca să fii angajat, dacă te numeri printre cei 10% care ajung în faţa recrutorului
Candidaţii care ajung la interviul de angajare trebuie să demonstreze că sunt asertivi, că sunt dispuşi să muncească în schimburi şi că sunt dispuşi să muncească în străinătate pentru o perioadă de două-trei luni, dacă vor să fie angajaţi la Voxility. Recrutorii resping candidaţii timizi, ezitanţi, lenţi, care nu demonstrează în cadrul interviului că au spirit de echipă.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ