ECONOMICA.NET: IKEA va lansa mâine catalogul 2014

| 12 aug, 2013

Retailerul suedez de mobilă IKEA va lansa mâine, în România, catalogul 2014. Imagini din noul catalog sunt deja disponibile, scrie ECONOMICA.NET.

Ca în fiecare an de la intrarea în România, retailerul suedez de mobilă IKEA va lansa catalogul 2014 valabil în perioada august 2013-august 2014.

O nouă temă

Noul catalog va avea ca temă ideea că "Toate momentele contează", felul în care sunt prezentate obiectele de mobilier şi decoraţiunile sugerând faptul că mobila şi accesoriile potrivite îi ajută pe membrii familiilor să petreacă mai mult timp împreună. Accentul cade astfel pe canapele şi soluţiile de depozitare a jucăriilor, potrivit Washington Post. Articolele prezentate în catalogul din România sunt în marea majoritatea aceleaşi ca şi în cataloagele din celelate ţări unde retailerul este prezent.

63 de ani de catalog

Catalogul IKEA 2014 va fi al 63-lea din istoria retailerului de mobilă suedez şi va include 326 de pagini. De asemenea, va fi disponibil online, iar posesorii de smartphone-uri şi tablete îl vor putea accesa printr-o aplicaţie specială.

Catalogul 2013 a fost lansat pe 14 august în 950.000 de exemplare, care au fost distribuite gratuit tuturor locuinţelor din Bucureşti, Ploieşti şi împrejurimi. Tema anului 2013 a fost  "dă o nouă viaţă casei tale", catalogul incluzând produse noi, soluţii inovatoare şi combinaţii inedite, care propun perspective noi şi aduc un suflu nou locuinţelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ